De grote zomerborrel
Jul
26
6:00 PM18:00

De grote zomerborrel

De grote zomerborrel: “Maak je op voor de ultieme vrijmibo 🍻 Meerdere stages met de lekkerste muziek van de leukste DJ's, heerlijke food en spetterende drankjes 🍹 Natuurlijk wordt er ook voor allerlei ander entertainment gezorgd 🎪 En dan zijn jullie er ook nog om het feest compleet te maken! 🤗”

EVENT

 
View Event →
Het Leids Wijnfestival
Aug
3
to Aug 4

Het Leids Wijnfestival

Het Leids Wijnfestival: Wijnliefhebbers opgelet! Op zaterdag 3 augustus en zondag 4 augustus gaan we heerlijke wijnen proeven. Het Pieterskerkplein zal worden omgetoverd tot een gezellig wijnfestival, waar verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met bites to share en muziek! 🍷

EVENT

 
View Event →

LNR presents Nachtcollege: De kracht van de nacht.
Jun
27
to Jun 28

LNR presents Nachtcollege: De kracht van de nacht.

De kracht van de nacht.

De Leidse Nachtraad presenteert het eerste Leidse Nachtcollege, een avond waarop we in gesprek gaan over onderwerpen die spelen in de (Leidse) nacht. We zullen aftrappen met een college over: “De kracht van de nacht”. Met sprekers uit Den Haag & Amsterdam zullen we dieper inzoomen op de nachtcultuur en de toegevoegde waarde voor de stad. Daarnaast zal er gesproken worden over waar de kansen liggen in Leiden en waar de beste groei mogelijk is. Uiteraard gaan we na al het zitten en luisteren ook nog eventjes dansen.

EVENT

TICKETS -> 07/06/19 om 12:00 start de verkoop

View Event →
Midzomernacht
Jun
21
to Jun 22

Midzomernacht

Kom genieten van die speciale bloemen die alleen ’s avonds volop geuren, van de avondsfeer, maar ook van smaakvolle muziek en kleinschalige voorstellingen, goede wijn en goed gezelschap.

 
View Event →